bänkskiva, granitbänkskiva

underline
Bänkskivor
underline
Inspiration
underline
Material
underline
Priser
underline
Kulörer
underline

Material

Granit, marmor, kalksten, kompositsten - vi har det ni önskar.
Olika material har olika utseende och olika egenskaper. Vi tillhandahåller ett brett sortiment med material från hela världen!


Granit
Granit är ett av naturens hårdaste material. Genom förädling av materialet plockas granitens bästa egenskaper fram. En polerad granitskiva i köket är ur kvalitets synpunkt ett av de bästa materialen, den absorberar värme, tar inte åt sig lukt samt är lätt att underhålla!

Marmor
Marmor är ett vackert och estetiskt material som är känt för dess vackra ådror och struktur. Genom förädling av materialet plockas dess bästa egenskaper fram.

Kalksten
Kalksten är ett porösare naturmaterial i stenfamiljen. Utseendet har en unik karaktär ibland med "fossiler". Ett väldigt vackert material som bör underhållas med impregnering för att klara av starka syror och påfrestningar.

Kompositsten
Kompositsten är ett framställt material som består av 93% stenkross. Materialet kan fås i över 50 olika kulörer och nyanser. Unik design och speciallösningar med tunnare skivor gör att detta material blir allt mer populärt. Våra kompositskivor kommer från OKITE och Silestone.

Kontakta oss för mer information.

Ta en titt i vårt Bildgalleri

bänkskiva, ganitbänkskiva